Ryanair vraag je identiteit te verifiëren. Hiermee bespaar je tijd op de luchthaven en krijg je toegang tot de volledige online omgeving (website) van Ryanair (bijv. om je vluchten te kunnen wijzigen of services toe te voegen).

Om de verificatie te starten, volg je onderstaande stappen:

• Ga naar ryanair.com
  • Klik rechtsboven op Mijn Boekingen
  • Klik op Reserveringsnummer
  • Vul de boekingsreferentie uit onze ticket e-mail in
  • Vul het unieke e-mailadres in dat wij voor je hebben gemaakt. Ook deze vind je in onze ticket e-mail.
  • Klik op je Boeking ophalen
  • De verificatie zal nu starten.

Daarna kies je voor Express Verificatie (betaald) of Standaard Verificatie. Voor beide methoden heb je een identiteitsbewijs en een apparaat met een camera nodig.

Houd er rekening mee dat als je je niet verifieert, Ryanair mogelijk extra kosten in rekening brengt op de luchthaven. Heb je hulp nodig met de verificatie? Neem dan contact op met Ryanair, bijvoorbeeld via chat of per telefoon.